
راه حل لغزش پس از ترک شیشه کشف شد
<p>دو داروی Naltrexone و Bupropion که از گروه داروهای اعصاب هستند؛ اخیرا برای کمک به پاک ماندن از مصرف شیشه معرفی شدهاند.</p>
مراکز مختلفی برای ترک اعتیاد وجود دارند که از جمله میتوان به کمپ ترک اعتیاد اشاره داشت. این کمپها مکانی برای اقامت فرد معتاد تا زمان تکمیل دوره بهبودی هستند. روشهای مختلفی در درمان اعتیاد در این مراکز مورد استفاده قرار میگیرند. روش درمانی با توجه به ماده اعتیاد آور و شدت اعتیاد فرد مصرف کننده متفاوت است. برای آغاز باید اول از معتاد سم زدایی کرد.
لازم است در مراکز ترک اعتیاد و کمپ ترک اعتیاد اهدافی در نظر گرفته شود و به آنها عمل شود. یکی از مهمترین امکاناتی که لازم است برای افراد معتاد فراهم شود، فضایی آرام، محیطی مناسب و سرشار از احترام برای بیماران است تا توان گذشته خود را بازیابند. فضای کمپها باید به گونهای باشد که فرد مصرف کننده انگیزه لازم برای ترک ماده مخدر را به دست آورد.
عاری بودن مرکز از هرگونه مواد اعتیادآور اهمیت زیادی دارد؛ به گونهای که فرد نتواند به هیچ نحوی به مواد دسترسی پیدا کند. از هدفهای دیگر این است که فرد امکان ملاقات و دیدار با خانواده و دوستان خود را داشتهباشد. آخرین هدفی که لازم است کمپهای ترک اعتیاد به آن توجه کنند، فراهم کردن امکانات آموزشی در زمینههای تقویت مهارتهای ارتباطی و مهارتهای حل مسئله است.
کمپهای ترک اعتیاد مجاز با مجوز از سازمان بهزیستی فعالیت میکنند. این مراکز متعهد به استفاده از روشهای علمی و قانونی و ایجاد امکانات مناسب و عدم بدرفتاری میشوند. استانداردهای مختلفی از جمله امکانات رفاهی، بهداشتی، و فضای کافی برای کمپ ترک اعتیاد نیز از سوی بهزیستی مشخص شده است.
متاسفانه عموم مردم و مسئولان به اشتباه کمپهای ترک اعتیاد را همه روند درمانی بیماری اعتیاد میدانند. محمد روزبهانی جامعه شناس و پژوهشگر اجتماعی در خصوص تاثیر کمپهای اعتیاد بر روند ترک فرد معتاد به سایت خبرنگاران جوان اظهار کرد: بیماری اعتیاد یک بیماری چند بعدی (جسمی، روحی، روانی و اجتماعی) است. در واقع افرادی برای قطع مصرف مواد مخدر مراجعه میکنند، ترک فیزیکی انجام میدهند؛ در اصطلاح این کمپها به این دوره کوتاه برای قطع مصرف ترک فیزیکی گفته میشود.
بیشتر تمرکز و خدمات کمپ های ترک اعتیاد بر قطع مصرف و کمک چند روزه یا یکماهه برای رهایی فرد از عوارض جسمی و پاک شدن از مواد مخدر است که بخش جسمی یا همان ترک و قطع مصرف درصد کمی از مراحل درمان اعتیاد را شامل میشود.
به گفته گروه های همیاری درمان اعتیاد حدود ۳ درصد از روند درمان بیماری اعتیاد مربوط به قطع مصرف و بازیابی جسمی است؛ بیشتر روند درمان به جنبه های روحی و روانی و اجتماعی بر می گردد تا فرد معتاد پس از قطع مصرف در مراکز و کمپ های ترک به زندگی روزمره عادی برگردد.
کمپ های ترک اعتیاد در بهترین حالت اگر دارای شرایط استاندارد بهداشتی و فیزیکی و نیروهای توانمند باشند کمتر از ۵ درصد در روند بهبودی و درمان اعتیاد یک فرد معتاد تاثیر گذار هستند. ولی متاسفانه عموم مردم و مسئولان به اشتباه کمپ های ترک اعتیاد را همه روند درمانی بیماری اعتیاد میدانند.
فرد معتاد یک بیمار است که دچار یک بیماری مزمن و خطرناک چند بعدی شده است، درمان این بیماری نیز باید چند بعدی باشد که صرفا با قطع مصرف چند روزه یا چند ماه در یک کمپ ترک مواد مخدر درمان نمیشود.
هيچکس از خطر اعتياد مصون نيست
ایسلند جوانانش را از اعتیاد به الکل و مواد مخدر نجات داد
نگاه روانشناختی به پدیده اعتیاد
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
<p>دو داروی Naltrexone و Bupropion که از گروه داروهای اعصاب هستند؛ اخیرا برای کمک به پاک ماندن از مصرف شیشه معرفی شدهاند.</p>
یک روز یکی از من پرسید بهترین روز هشیاری تو کی بود؟ این سؤال منِ الکلی سابق را به یاد روزهای اول هشیاریام انداخت. یاد اولین جلسه اِیاِی که فهمیدم تنها یا دیوانه نیستم
متأسفانه وابستگی به تلفن همراه به اندازهٔ اعتیاد به مواد مخدر جدی گرفته نمیشود. موبایلها تبدیل به زندانی شدهاند که افراد توانایی رها شدن از آن را ندارند.
هوسهای غذایی بسیار رایج هستند و نادیدهگرفتن آنها دشوار است. این شرایط میتواند آزاردهنده بوده و نشانهای از مشکلی واقعی برای سلامت بدن شما باشد.
نظرات