
انواع آزمایش اعتیاد
معمولا افراد معتاد اعتیادشان را انکار میکنند و حتی به خودشان هم دروغ میگویند؛ حتی مدعی میشوند هر وقت بخواهند، به راحتی میتوانند مصرفشان را قطع کنند!
اثرات سومصرف کوکائین در کوتاه مدت و درازمدت بر ذهن و جسم
کوکائین این ماده اعتیادآور نسبتا گران با افزایش سطح هوشیاری، توجه و انرژی، بدن را تحریک میکند. به کوکائین، کُک یا خط هم میگویند. کشیدن آن میان جوانها کلاس دارد و البته آیندهای شوم. بیشتر مصرفکنندگان کوکائین، کریستالهای آن را از بینی وارد بدن میکنند. عوارض کوکائین این مخدر استنشاقی زمانی بیشتر است که مصرفکننده آن را روی لثههایش بکشد. گروهی دیگر کوکائین را دود میکنند. همه این روشهای مصرف سبب بروز علایم و خطرات جبران ناپذیری در بدن میشوند. اعتیاد به آن هم که بزرگترین دردسر بعد از سرخوشیاش است. اگر میخواهید درباره این اثرات سو مصرف کوکائین در کوتاه مدت و دراز مدت بدانید، حتما این مطلب مجله اعتیاد را بخوانید.
اگر عوارض کوکائین را بشناسید، دیگر به آن فکر هم نمیکنید
مصرف کوکائین سبب کنترل میزان دوپامین مغز میشود. این پیام رسان عصبی با کنترل قست لذت مغز در ایجاد احساس خوشی دخالت دارد. حال اگر مصرف کوکائین به صورت اعتیاد شود؛ تجمع دوپامین، حس انرژی شدید و هوشیاری خستگی ناپذیری را در فرد به وجود میآورد
فکر، خواب و حافظه دچار اختلال میگردد. کوکائین باعث خونریزی بینی هم میشود.
در مجله اعتیاد بیشتر بخوانید
کوکائین، مادهی مخدر با طعم مرگ
افرادی که کوکائین را به طور مداوم استفاده می کنند، ممکن است دارای عوارض جانبی جدی تر و مشکلات جسمی بارزتری شوند:
هرچه بیشتر کوکائین بکشید؛ بدن به دوز آن مقاومتر شده و به این ترتیب برای ایجاد حس قبلی باید حتما بیشتر مصرف کنید. به این ترتیب اعتیاد شما به کوکائین سنگینتر میشود. همچنین عوارض کوکائین در دراز مدت به سراغتان میآید.
مرگ و میر ناشی از کوکائین، اغلب بر اثر ایست قلبی و یا تشنج به دنبال ایست تنفسی رخ میدهد
به دنبال کوکائین کشیدن، تفکر،خواب و حافظه دچار اختلال میشود. دیرتر واکنش نشان میدهید. مهمترین عوارض این ماده مخدر هم اختلال در سلامت قلب و ریههاست.
اگر به کوکائین آلوده شوید؛ به تدریج رفتار شما تحت تاثیر آن قرار میگیرد: افسردگی، اضطراب، خستگی، مشکل در تمرکز، ولع غذا، کابوس، لرز ، درد عصبی، دردهای عضلانی و ناراحتیهایی از این دست، رفتار شما را به شدت ناخوشایند میکنند. دیگران از دست شما کلافه میشوند.
اگر کوکائین را بیش از حد مصرف کنید؛ این خطرات در ذهن شما مرتب بروز میکند:
در پایان
بايد مصرف كننده را مطمئن كرد كه علائم افسردگي، كسالت و خستگي از عوارض کوکائیناند که با قطع مصرف، بهبود مییابند. اگر در درمان اعتیاد به کوکائین، نیاز به کمک دارید؛ باید ضمن سم زدایی درمان روانپزشکی را هم شروع کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. همچنین در روند بهبود، گروههای همیاری و انجمنهای دوازده قدمی مانند معتادان گمنام، کمک شایانی به شما میکنند.
نگارنده: یاسمین ثریا
منبع: webmd
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
معمولا افراد معتاد اعتیادشان را انکار میکنند و حتی به خودشان هم دروغ میگویند؛ حتی مدعی میشوند هر وقت بخواهند، به راحتی میتوانند مصرفشان را قطع کنند!
متاسفانه اغلب افراد سیگاری از تاثیر سیگار بر چشمهای خود هیچ اطلاعی ندارند و نمیدانند که توتون سیگار روی چشم و بینایی افراد نیز اثرات شدید و مستقیم دارد.
ماده مخدر گل به تدریج جانشین شیشه شده است و پس از تریاک دومین ماده مصرفی معتادان در ایران است. مشکل اصلی کشور کمبود کارشناسان و روانشناسان ویژه اعتیاد است
ملاتونین هورمون خواب است که بهطور طبیعی در مغز ترشح میشود، بهبدن هشدار میدهد که وقت خواب است.اما بسیاری قرص ملاتونین را برای بهخواب رفتن مصرف میکنند
نظرات