
انواع آزمایش اعتیاد
معمولا افراد معتاد اعتیادشان را انکار میکنند و حتی به خودشان هم دروغ میگویند؛ حتی مدعی میشوند هر وقت بخواهند، به راحتی میتوانند مصرفشان را قطع کنند!
در روزهایی که پزشکان و مسئولان به مردم توصیه میکنند در خانه بمانند، ویدئویی از حوالی میدان شوش منتشر شده که نشان میدهد افراد زیادی در نزدیکی هم و بدون رعایت اصول بهداشتی قرار دارند. میدان شوش پاتوق دستفروشها، بیخانمانها و معتادهای متجاهر است که این مکان را تبدیل به پتانسیلی برای گسترش ویروس کرونا میکند.
این ویدئو که در فضای مجازی منتشر شد، نشان میدهد از ساعات پایانی شب تا حوالی صبح تعداد قابل توجهی از معتادان در میدان شوش حضور دارند و بدون رعایت هیچیک از نکات ایمنی برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا با یکدیگر مراوده دارند.
از آنجا که هرگونه تجمع افراد بدون در نظر گرفتن نکات بهداشتی به طور حتم میتواند منجر به انتشار ویروس کرونا شود، سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران عصر دیروز، با استفاده از ۱۵ دستگاه واترجت هر یک با ظرفیت هزار لیتر و با حضور ۵۰ نیروی سازمان محدوده میدان شوش را ضدعفونی کردند.
برخی مسئولان انتظامی و بهزیستی در گفتوگو با «خبر آنلاین» علت این حضور چشمگیر معتادان در خیابانها را تعطیلی مراکز نگهداری معتادان به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا ذکر کرده اما ارقام مختلفی از تعداد آنها ارائه دادهاند.
زهرا نژادبهرام، عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران، در گفتوگو با خبرگزاری فارس تعداد معتادانی را که با تعطیلی این مراکز رهسپار خیابانها شدند «حدود ۱۰ تا ۱۱ هزار نفر» برآورد کرده است.
سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران عصر دیروز، با با حضور ۵۰ نیروی سازمان محدوده میدان شوش را ضدعفونی کردند
بر اساس ماده ۱۶، یکی از اصلاحیههای قانون مبارزه با مواد مخدر که در سال ۸۹ به تصویب رسید، مراکزی برای نگهداری و «درمان اجباری» معتادان ایجاد میشود؛ این مراکز ابتدا در مدیریت ستاد مبارزه با مواد مخدر بود اما از دو سال پیش به مراکز بهزیستی سپرده شد.
بنابر گزارشها، ستاد ملی مبارزه با کرونا برای جلوگیری از همهگیری کرونا در این مراکز، دستور به تعطیلی آنها داده است.
با این حال فرید براتی سده، مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور، به «خبرآنلاین» گفته است: «کلا ۵۲۰ نفر از معتادان که دستور مرخص شدن از سوی قاضی را داشتهاند از این مراکز بیرون رفتهاند.»
به گزارش ایسنا، عبدالوهاب حسنوند، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ، گفته است از حدود ۱۹ هزار «معتاد متجاهر» تهران، هفتهزار نفر همچنان در مراکز نگهداری میشوند و بقیه رها شدهاند.
به گزارش تسنیم، سرهنگ حسنوند گفته است در پی شیوع کرونا ستاد مبارزه با مواد مخدر از پلیس خواست که فعلا جمعآوری معتادان را متوقف کند؛ علاوه بر آن، برخی معتادان و زندانیان «مراکز ماده ۱۶ یا ۱۵ آزاد شدند و این مزید بر علت شد».
دو روز پیش از انتشار ویدئوی میدان شوش، مالک حسینی، از مسئولان شهرداری تهران، عکسهای دیگری از تجمع معتادان در همین میدان منتشر کرده و نوشته بود: «زحمات چند ساله نیروی انتظامی با تعطیلی مراکز نگهداری معتادان نقش برآب شد.»
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
معمولا افراد معتاد اعتیادشان را انکار میکنند و حتی به خودشان هم دروغ میگویند؛ حتی مدعی میشوند هر وقت بخواهند، به راحتی میتوانند مصرفشان را قطع کنند!
متاسفانه اغلب افراد سیگاری از تاثیر سیگار بر چشمهای خود هیچ اطلاعی ندارند و نمیدانند که توتون سیگار روی چشم و بینایی افراد نیز اثرات شدید و مستقیم دارد.
ماده مخدر گل به تدریج جانشین شیشه شده است و پس از تریاک دومین ماده مصرفی معتادان در ایران است. مشکل اصلی کشور کمبود کارشناسان و روانشناسان ویژه اعتیاد است
کشور کانادا به مصرف موادمخدر قوی در ایالت بریتش کلمبیا اجازه خواهد داد.حمل و مصرف هروئین، کوکائین، اکستسی، فنتانیل و متآمفتامین آزاد خواهد شد.
نظرات