از معتادان بهبود یافته حمایت نمی شود
افرادی که 10 تا 15 سال عاری از اعتیاد شده اند، از دولتمردان، مکان وفضایی برای کمک به ترک معتادان و کلاس های انتقال تجربه و آموزش می خواهند، اما از معتادان بهبود یافته به اندازه کافی حمایت نمی شود.
به گزارش برنا، عبدالرضا مصری -سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی- با بیان این جملات چنین ادامه داد : این تشکل ها تاکنون درخواست بودجه ای نداشته اند و فقط درخواست همکاری دارند اما حمایت لازم از این افراد صورت نمی گیرد. وی گفت: البته برخی مسوولان این مساله را درک کرده و به خوبی همکاری می کنند که این مساله سبب بازگشت معتاد به مسیر زندگی می شود و وقتی بتوانیم یک معتاد را به چرخه زندگی سالم باز گردانیم، موفق به خشکاندن یک سرشاخه مواد مخدر شده ایم زیرا این معتاد برای تامین هزینه های زندگی نیاز به فروش پیدا کرده و در آینده احتمال دارد به توزیع کننده و فروشنده بزرگ تبدیل شود.
سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ممانعت از ترانزیت مواد مخدر به کشورهای اروپایی سبب رسوب این مواد در کشور شده و اروپاییان هیچگونه همکاری در این زمینه ندارند، افزود: باید در سیاست خارجی مبارزه با مواد مخدر تجدید نظر و مشارکت اروپاییان در این امر بیشتر شود.
مصری ادامه داد: در موضوع مبارزه با مواد مخدر دو مساله قاچاقچی و معتاد باید از هم تفکیک شوند، در رابطه با سوداگر و قاچاقچی مبارزه جدی و قاطع باید انجام شود و هرچه این قاطعیت بیشتر شود به نفع کشور است.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید در مورد اقدامات پیشین مبارزه با مواد مخدر تجدید نظر اساسی انجام گیرد، افزود: امروز موفق ترین و مهمترین اقدام برای ترک اعتیاد، استفاده از سازمان های مردم نهاد فعال است که کارنامه درخشانی در این رابطه دارند، تشکل های مختلف معتادان بهبودیافته و حین ترک همچون انجمن معتادان گمنام ایران از جمله نمونه های موفق در این زمینه به شمار می رود.